U wilt ook zulke mooie witte tanden ?

    

 

Helaas moet ik u teleurstellen dit is absoluut niet mogelijk als u u tanden laat bleken met een bleekgel zonder waterstofperoxide bij welke bleeksalon ook.

Bovenstaand resultaat is alleen maar mogelijk als u al hele witte tanden van u zelf heeft , of uw tanden laat bleken met een bleekgel met waterstofperoxide erin . Of uw tanden laat bleken van binnenuit (wat alleen tandartsen mogen doen )

Krijgt u dit resultaat wel  bij een bleeksalon , ga er dan maar zeker van uit dat deze gel gebruiken met  waterstofperoxide erin ( ook al zeggen ze van niet  ) , of ze  hebben een hele lange behandeling  gehad van wel 10 tot 15 x20 minuten bleken  of ze hadden al hele witte tanden van zichzelf.

 

Laat u dan ook niet verleiden door aantrekkelijke foto's en prijzen van bleeksalons met resultaten met hele witte tanden  behaald in 2 of 3 sessies van 20 minuten dit is echt niet mogelijk.

Vaak proberen deze salons je dan "  eenmaal binnen "  over te halen om langere sessies te nemen .

 

 

Haalbaar resultaat is afhankelijk van de natuurlijke kleur van de tanden , dikte tandbeen , leeftijd , en het tandglazuur. En natuurlijk  is het resultaat afhankelijk van het aantal sessies dat u kiest. Hoe meer sessies u kiest hoe witter de tanden worden.

 

 

Voor het bleken

 

Na het bleken van een ultra behandeling. 3 x 20 minuten,

 

Voor 

 

Na het bleken met een ultra  behandeling, 3 x 20 minuten

 

Te behalen resultaat na super white behandeling.

 

 

Wilt u een nog witter  resultaat zoals b.v. onderstaande foto,  heeft u tenminste 8 x 20 minuten nodig.

Dit is te verdelen over twee dagen.