Welke behandeling moet ik kiezen

 

Er wordt door een aantal tandenbleekklinieken een te hoog verwachtingspatroon geschetst met reclamekreten zoals: “uw tanden tot wel 15 tinten witter!” 

Of " krijg nu  wittere tanden in één  sessie van 20 minuten."

Pure onzin want dit is absoluut niet haalbaar met één behandeling van 20 minuten , of bij een eerste keer bleken, je hebt altijd meerdere sessies nodig voor een goed resultaat.

Reëel is met bleken zonder waterstofperoxide een gemiddelde verbetering  tot maximaal 12 tinten lichter bij een eerste keer behandeling alleen haalbaar met een super white behandeling .

Is het je eerste keer? Dan raden wij u de Mega white  aan. 

Wilt u een nog beter en witter  resultaat is dat mogelijk door na het bleken 1 of 2 dagen  later nogmaals een ultra  of vip behandeling te boeken.

 

Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. 

Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden , maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf als de ander.

Wij proberen iedereen naar tevredenheid te behandelen maar sommigen hebben helaas iets minder resultaat dan anderen,  wat te maken heeft met de oorspronkelijke kleur van de tanden , hardnekkigheid van de aanslag , en leeftijd .( hoe ouder hoe moeilijker de aanslag te verwijderen is in een eerste  behandeling )

Ook als de tanden al behoorlijk wit zijn is het resultaat natuurlijk minder zichtbaar.

 

Over het algemeen geldt natuurlijk hoe meer verkleuringen  en aanslag op de tanden  hoe meer sessies je nodig hebt voor een mooier en beter het resultaat.